Uppfyll din dröm om naturligt långa fransar!

Hej allihopa :) Jag heter Eve och jag jobbar som sminkartist (7 år) och stylist (4 år). Under flera år har jag arbetat med aktörer som Lancome, Paul Sagane, Dior och Eveline, bland många andra – träning, sminkshower, utvärderingar av sminkprodukter och styling, och smink under fotograferingar.

predĺžiť riasy1Jag startade den här bloggen efter att ha upptäckt hur fantastiska ögonfransserum kan vara, och mina inlägg kommer att behandla detta ämne. Jag har under en lång tid letat efter och testat produkter som förlänger fransarna. Jag trodde inte att de skulle fungera förrän jag tog chansen och genomförde en behandling. Effekten var slående :) Sedan första gången jag använde ögonfransserumet har jag ständigt letat efter det som skulle ge mig bäst effekt på kort tid, och jag vill dela med mig av min upplevelse till er.

TILL ATT BÖRJA MED VILL JAG PRESENTERA RESULTATEN DU KAN UPPNÅ MED HJÄLP AV ÖGONFRANSSERUM :)

Medan jag testade olika serum sammanställde jag en egen, privat lista över alla produkter som enligt mig ger de bästa resultaten, och som jag kan rekommendera med gott samvete. Jag använder alltid produkter av bästa kvalitet, både på jobbet och i mitt privatliv, så du behöver inte vara rädd för att det är någon form av billig imitation. Jag beställer allt jag använder från officiella distributörer eller tillverkarnas webbplatser. Tyvärr kan man i butiker eller på eBay stöta på fejkexemplar för nästan alla märken, men jag anser att de är oacceptabla.

VAD ÄR VIKTIGT NÄR MAN ANVÄNDER ÖGONFRANSSERUM?

Först av allt måste man vara regelbunden och följa tillverkarens instruktioner. Ögonfransserumet bör appliceras dagligen, en eller två gånger. Detta ska man inte kompromissa med. Om vi inte använder produkten regelbundet kommer effekterna inte att bli fantastiska. Överflödig användning av serumet kan dock orsaka oönskade effekter som en brännande känsla eller rodnad i ögat eller ögonlocket. Ögonfransserum är dock säkra för både huden och ögonen. De företag jag arbetar med har informerat mig om att de kemiska sammansättningarna i serumet ofta används inom oftalmologi, så de kan till och med ha en positiv effekt på våra ögon.

VAD SKA MAN SÖKA NÄR MAN VÄLJER ÖGONFRANSSERUM?

Det viktigaste kriteriet för mig är hur snabbt det verkar. Enligt flera källor är den genomsnittliga livslängden för en ögonfrans cirka 120 dagar, och efter det faller fransen helt enkelt av. För att få långa och vackra fransar behöver ögonfransserumet arbeta ganska snabbt, förlänga de existerande fransarna, och stimulera tillväxten av nya. Jag tror att tiden för att få långa och tjocka ögonfransar är cirka 2 – 3 veckor, fast olika produkter fungerar förstås olika på olika personer. I ett fall kanske resultaten syns efter ett par dagar, och i andra fall kanske det tar ett par veckor, men du behöver inte ge upp kampen för långa fransar :) !