Revitalash ögonfransserum

revitalash2Revitalash är förmodligen ett av de mer populära ögonfransserumen. Det är inte konstigt, då dess berömmelse beror på dess effektivitet. Produkten är en universallösning för fransar som försvagats av regelbunden applicering av smink. Det vårdar hårens rötter och gör dem tjockare, och får dem därmed att sitta kvar längre på ögonlocken.

Efter den första appliceringen irriterade det mina ögon, men det kan ha varit för att jag använde för mycket då jag var exalterad över de goda recensionerna. På de forum jag besökt hade det pratats lite om rodnad i ögonen. Rodnaden kom aldrig tillbaka. Ögonen måste förmodligen vänja sig vid kosmetikan.

Kosmetikan varar, trots dess lilla kapacitet, i mer än två månader och detta är tack vare den precisa applikatorn i form av en borste, vilket låter dig applicera rätt mängd på ögonfranslinjen. Det är lät att vänja sig vid borsten då den liknar de applikatorer vi använder för att applicera eyeliner.

Låt oss prata om utsidan – förpackningen. Jag blev lite besviken då den exklusiva och dyra kosmetikan faktiskt ser ganska fånig ut. Det är en enkel plastflaska som inte drar till sig uppmärksamhet. Det är tur att jag inte behöver själva flaskan för att hjälpa fransarna växa och vårdas.

Tillväxten syns efter cirka 14 dagar om du bär smink (och bara vid detta tillfälle), och fler effekter syns efter 5 – 6 veckor. Du kan använda produkten dagligen, men jag skulle bara applicera den en gång, och då självklart på kvällen.

Priser kan vara avskräckande då man behöver betala 625 kr för 2 ml. Även om kosmetikan är effektiv kan det kännas överdrivet att betala så mycket pengar på samma gång.

Fördelar:

  • Stärker, vårdar
  • Första effekterna syns efter 14 dagar
  • Effektivitet
  • Enkel applicering

Nackdelar:

  • Orsakar irritation vid första appliceringen
  • Priset
  • Förpackningen är inte attraktiv