Eveline ögonfransserum – advance volumiere

avon_crystal_clear_lashTillverkaren försäkrar oss om att detta 3-i-1-serum kombinerar både återställande och stimulerande effekter, och fungerar som en bas för mascara.

Jag använder det dock mer som ett enkelt serum eftersom jag använder tjocka mascaror och inte vill att lagret serum ska ligga över fransarna för mycket innan jag sminkar mig. Om du använder mascaror som förlänger fransarna bör du dock kunna uppnå önskat resultat. Du måste dock vänta tills serumet torkar helt, vilket kan ta ett tag.

Det patenterade BIO RESTORE COMPLEX™ ansvarar för återställande av hår, och det föryngrar och skyddar. Det består av sojaprotein. Naturliga komponenter har en viktig kvalitet: de absorberar snabbt och börjar verka omedelbart.

Hyaluronsyra genomsyrar kosmetika, men du känner förmodligen bara till det från krämer. I ett serum är dess uppgift dock att återfukta, vårda och stimulera tillväxt av håret. D-pantenol (provitamin B5) ger håret elasticitet och vårdar det jämnt.

Borsten är en standardborste från mascara, så jag hade inget problem med att applicera kosmetikan. Serumet appliceras som mascara, från botten till toppen. Denna fördelar orsakar dock ett problem. Serumet går snabbt att använda, så man tar för mycket kosmetika på borsten. När det gäller vård av ögonfransarna fungerar serumet dock bra. Jag tröttar ut mina fransar med ny kosmetika som jag måste testa själv innan jag kan skriva en recension. Sedan jag började använda det har jag kunnat märka en gradvis återfuktning av håret. Det blev vårdat, lätt böjt och elastiskt.

Mina fransar är ganska korta, men inget förändrades gällande detta. Jag märkte inte av någon förlängning. Det som verkligen fungerar är nattserumet – det rinner inte ner, det irriterar inte ögonen, och det har en mycket behaglig doft.

Alla bra saker måste ta slut. Bokstavligen talat. Ett par dagar efter att behandlingen avslutats återgick mina fransar till sitt tidigare tillstånd – och de började dessutom falla av! Inte i överflöd, men ändå – det hände.

Fördelar:

  • Smidig borste
  • Lågt pris
  • Stor tillgänglighet
  • Gör fransarna hårdare och starkare, och faller inte av lika mycket

Nackdelar:

  • Inte alltid bra bas under mascara
  • Fransar kan falla av efter avslutad behandling
  • Inte tillräckligt effektiv