Bell ögonfransserum – beauty lash

i-bell-hypoallergenic-eyelash-builder-hypoalergiczna-odzywka-do-rzes-8-gDetta ögonfransserum från Bell är framtaget för både fransar och ögonbryn.

Till att börja med behöver jag nämna att detta företag inte tillverkar kosmetika av god kvalitet. Därför förväntade jag mig inte spektakulära resultat, så att jag inte skulle behöva bli besviken på produkten.

Det som ändå kan få oss att testa det är det låga priset och Bells ställning på marknaden. Ögonfransserumet har en borste som låter dig applicera ögonfransserumet på hela fransarna, tack vare dess profilerade form. Serumet har ingen doft, vilket kan vara en fördel för användare som inte gillar parfymerad kosmetika.

Den bästa anledningen att använda ögonfransserumet är att förbättra skadade fransar som lidit av kontinuerlig sminkning, lockning och oförsiktig sminkborttagning. Om de faller av hela tiden är det bra att använda den två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Kosmetikans konsistens är ganska trevlig. Den är i form av en gel som är tjock nog att inte rinna ner. Den torkar fort, vilket gör att man kan applicera mascara ovanpå.

De angivna elementen (applikatorn och ögonfransserumet) var lovande, men var är effekterna? När jag tog bort gelen på morgonen såg jag inga ändringar. Det var till och med svårt att avgöra om deras tillstånd var bättre eller sämre. Så det är faktiskt som ett ögonfransserum med placebo: du kan applicera det, men bara för skojs skull.

Få fördelar:

  • Lågt pris
  • Smidig borste
  • Doftfri
  • Applicering dag och kväll
  • Tjock gelliknande lösning

Nackdelar:

  • Dåliga effekter (om ens några)!!!